In aanloop naar de Isaac 043 Triathlon organiseren wij in samenwerking met EDOsports 3 clinics. De clinics zijn open voor iedereen die eens met triathlon training in aanraking wil komen, EDOsports zorgt voor voldoende gecertificeerde trainers langs de kant.

De volgende clinics worden door EDOsports verzorgd:

  • Combi clinic – 15 april – 19:00u
    • Doel van deze clinic is het verbeteren van je fiets en loop onderdeel. Je krijgt bruikbare tips om mee aan de slag te gaan in je trainingen en natuurlijk besteden we aandacht aan de combinatie fietsen-hardlopen. 

Praktische informatie over de clinic.
Verzamel locatie: Kasteel de Hoogenweerth. Hoge Weerd 2 in Maastricht
Starttijd: 19:00u
Meenemen: Je fiets en fietskleding/spullen (helm, fietsschoenen, etc.) Loopkleding mee in rugzak (dus vooral je hardloopschoenen niet vergeten)
Wat gaan je doen:  We gaan vanaf kasteel de Hoogenweerth op de fiets naar een locatie in de buurt waar rondjes gereden kunnen worden.  Daar krijg je een stevige training + wat tips/uitleg over triathlonfietsen. Na het fietsen gaan we hardlopen. En dat staat in het teken van lopen onder vermoeidheid, focus op ritme en houding.

  • Wissel clinic – 6 mei – 19:00u
    • Dit is de clinic waar we je tips en tricks gaan geven voor die vliegende wissels. Zowel de eerste als de 2e wissel komen aan bod, inclusief alles wat erbij komt kijken voor de 043 triathlon.
  • Open Water Clinic – 11 mei – 10:00u
    • Tijdens deze clinic gaan we het water in. Onder begeleiding van een EDOsports trainer oefen je om in open water te zwemmen en ervaar je hoe het is om het 1e onderdeel van een triathlon te tackelen.  (wetsuit verplicht, binnenkort meer informatie over de mogelijkheden van wetsuit verhuur)

Alle clinics worden gegeven rondom de startlocatie van de triathlon, namelijk rondom Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht

Kosten (enkele deelname):
Combi clinic = € 7,50
Wissel clinic = € 7,50
Open water clinic = € 15,-

Bundel van de 3 clinics: € 25,-